Reiki is voor veel mensen een passie en een vorm van therapie. De levensenergie die in je lichaam zit wordt door middel van Reiki in goede banen geleid. Het uitgangspunt van deze therapie is het helen van jezelf op verschillende vlaktes. Zo zijn er verschillende onderdelen van jezelf waarmee je aan de slag kan gaan. Bij Reikie almere kun je aan de slag om jezelf geestelijk, fysiek, emotioneel of spiritueel te helen. Wat er allemaal bij komt kijken en wat het inhoudt zal je lezen in deze blog.

Een coach voor het leven

Bij Reiki komt vaak meer kijken dan men denkt. Deze manier van liefdevol helen ondergaat men niet zomaar en er zal het een en ander bij komen kijken. Door een life coach uit Almere te gebruiken kan je aan de slag gaan om jezelf te helen. Op deze manier kan je aan de slag gaan zonder maar wat uit te proberen. Het is een delicaat proces waarbij je speelt met je geestelijke en fysieke toestand van jezelf. Denk jij dat je toe bent aan een sessie Reiki in Almere? Neem dan contact op om een ontmoeting te plannen en aan de slag te gaan met jou als persoon!

Reiki

 

Bij een behandeling zal je de volgende stappen doorlopen. Dit wordt hier uitgelegd om mensen te informeren voordat ze een keuze maken. Wanneer je afspraak is gepland kom je langs op locatie. Je zal vriendelijk verwelkomd worden door de specialist en samen naar een praktijklocatie gaan. Deze kamer zal een aangename temperatuur hebben en ook een heerlijk geurtje om de geest en het lichaam te ontspannen. In deze relaxte staat zal eerst een korte intake volgen. Deze intake wordt gedaan om de huidige staat te meten en vervolgens de procedure te bepalen. Indien je voor je geest komt heeft geen zin om fysieke rust oefeningen te doen. Dit kan echter alleen door de specialist bepaald worden maar dat ligt aan jou toestand. Wanneer de procedure bepaald is zal je plaatsnemen op de behandeltafel om onder het genot van heerlijke tonen en lekkere geuren te starten met Reiki!

 

Ben je aan het eind van je behandeling niet tevreden? Reiki is een intense behandeling waarbij je aan de slag gaat met jezelf op spiritueel niveau. Resultaat kan dus niet overnacht behaald worden en wordt ook niet gegarandeerd.

Categorieën: Gezondheid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *