Kapper Wilnis

Jarenlang heb ik in Arnhem gewoond. Hier had ik dan ook mijn vaste supermarkt, kapper en Shisha lounge. Echter besloten mijn ouders vorig jaar te verhuizen naar Wilnis en daar was ik niet echt blij mee. Dit betekende namelijk dat ik niet alleen nieuwe vrienden moest gaan maken, maar ook op zoek moest gaan naar een kapper in Wilnis. Aangezien ik uiterlijk erg belangrijk vind, was dit voor mij best wel een probleem. Toen ik net naar Wilnis was verhuisd had ik dan ook regelmatig ruzie met mijn ouders. Echter besloot ik op een dag op zoek te gaan naar een kapper in Wilnis. Omdat ik pas net in Wilnis woonde en hier nog niet echt vrienden had, had ik geen idee naar welke kapper ik kon gaan. Ik besloot dit dan ook uit te zoeken.

 

Zoektocht kapper Wilnis

Aangezien ik zelf nog bijna niet naar het centrum van Wilnis was geweest, besloot ik eerst hier te bekijken. Echter had ik bij geen kapper het gevoel dat ik er graag geknipt wilde worden. Ik besloot dan ook om mijn zoektocht online voort te zetten. Toen ik zocht naar een kapper Wilnis kreeg ik dan ook een hoop hits. Na een aantal sites bekeken te hebben, vond ik een site waar ik een goed gevoel bij had. Ik heb de eigenaar van deze kapperszaak gebeld en gevraagd naar de mogelijkheden. Voor mij was het vooral belangrijk dat ze de zijkanten goed konden millimeteren. Uit het gesprek kwam dan ook naar voren dat dit een van hun specialiteiten was. Toen ik dit wist heb ik direct een afspraak ingepland.

 

Eerste keer naar de kapper in Wilnis

Op de dag van de afspraak bij de kapper in Wilnis was ik erg zenuwachtig. Ik had namelijk geen idee wat ik kon verwachten en kende niemand in de kapperszaak. Echter toen ik aankwam bij de desbetreffende kapper voelde ik me direct thuis. De sfeer was erg prettig, hierdoor kreeg ik ook direct vertrouwen in de kappers die er die dag werkten. Toen ik eenmaal aan de beurt was heb ik uitgelegd wat van kapsel ik wilde hebben en ongeveer 30 minuten later was hij klaar. Het resultaat was erg mooi en deed niet onder aan de knipkunsten van mijn oorspronkelijke vaste kapper. Dit was dan ook het moment dat ik besloot dat dit voortaan mijn vaste kapper zou worden. Ik ga dan ook tegenwoordig altijd naar deze kapper.

Categorie├źn: Verzorging

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *