Piano huren

Al sinds ik erg jong ben houd ik erg van muziek. Op mijn 14e verjaardag vroeg ik dan ook aan mijn ouders of ik een piano mocht huren. Ze vonden dit een erg goede idee en zijn gaan kijken naar plekken waar een piano huren geen probleem is. Na online gezocht te hebben, kwamen we tot de conclusie dat we het best naar een muziekwinkel konden gaan om een piano te kunnen huren. Aangezien ik toen der tijd al veel bezig was met muziek, wist ik een erg goede muziekwinkel bij ons in de buurt te vinden. We zijn toen naar deze muziekwinkel gegaan en vroegen of een piano huren mogelijk was. Hij vertelde ons dat dit mogelijk was, maar dat hier wel voorwaarden aan verbonden zaten. Mijn ouders en ik waren dan ook erg benieuwd naar de voorwaardes die de muziekwinkel in Delft hanteerde.

Muziekwinkel Delft

Een piano huren bij de muziekwinkel

De man van de muziekwinkel vertelde ons dus dat het mogelijk was om een piano te huren, maar liet ons ook de voorwaarden zien. Deze voorwaardes gingen vooral over mogelijke schades. Zo stond erin dat alle schade die ik zou veroorzaken ik ook zelf moest betalen. Dit vonden mijn ouders en ik dan ook erg logisch en besloten om een piano te huren bij de muziekwinkel. Nadat we dit hadden besloten, werd de piano een week later bij ons thuis gebracht. Het was dan ook erg belangrijk dat dit zorgvuldig gebeurde, want de muziekwinkel wou natuurlijk schade voorkomen. Om ervoor te zorgen dat de piano heel binnenkwam, hadden we een hoop ruimte vrij gemaakt. Toen ze de piano eenmaal kwamen bezorgen heeft mijn vader geholpen met het plaatsen van de piano.

 

Erg goede piano

Toen we in de muziekwinkel waren had hij mij laten spelen op één van zijn piano’s. Ik had toen niet verwacht dat ik zelf ook zo’n goede piano zou krijgen. Je huurt er tenslotte één en meestal krijg je dan materiaal van wat mindere kwaliteit. Echter toen de piano bij ons werd bezorgd, zag ik al gelijk dat ook dit een erg goede piano was. Ik als 14-jarig meisje ben hierna gelijk heel de dag piano wezen spelen. Nu een aantal jaar later heb ik een piano gekocht, maar kijk nog steeds erg positief terug op een piano huren bij een muziekwinkel. Ik heb uiteindelijk besloten om zelf een piano te kopen, dit omdat het voor mij voordeliger was.

Categorieën: Entertainment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *