Kinderopvang Lelystad

Kinderopvang Lelystad

Wanneer je een kindje krijgt is dit echt super bijzonder. Echter maakt het je leven wel een heel stuk ingewikkelder. Je moet namelijk altijd rekening houden met de kleine. Dit doe je natuurlijk met alle liefde, maar kan soms wel erg lastig zijn. Zo zijn mijn vrouw en ik beiden minder gaan werken zodat er altijd iemand bij de kleine was. Echter moest er ook geld binnen blijven komen en konden we dit niet blijven doen. We besloten dan ook om ons kindje overdag naar de kinderopvang Lelystad te gaan brengen. We hadden alleen nog geen idee welke kinderopvang Lelystad echt goed was. We besloten dan ook om dit eerst uit te zoeken.

Zoektocht naar de juiste kinderopvang Lelystad

We wilden ons kind natuurlijk bij de beste kinderopvang Lelystad plaatsen. We zijn op het internet gaan kijken naar de ervaring van anderen. Al snel kwam hier de beste kinderopvang Lelystad naar voren. We zijn hier toen heen gegaan en hebben eerst een gesprek gehad met het bestuur van de kinderopvang. Dit gesprek gaf ons erg veel vertrouwen in deze kinderopvang. We besloten dan ook om ons kind in te schrijven bij deze kinderopvang Lelystad. De eerste keer dat we ons kind hier afzette vonden mijn vrouw en ik het beiden erg spannend.

Onze ervaring met de kinderopvang Lelystad

Toen we ons kind voor de eerste keer naar de kinderopvang Lelystad brachten waren we erg benieuwd naar hoe onze zoon dit zou vinden. Wanneer onze zoon dit namelijk niet leuk vindt, dan zou het de eerste maar ook de laatste keer zijn dat hij naar deze kinderopvang ging. Echter toen we hem ophaalden bij de kinderopvang Lelystad had hij het zo erg naar zijn zin gehad dat hij niet meer met ons mee naar huis wilde. Dit gaf ons natuurlijk de bevestiging dat het een erg goede kinderopvang is en we besloten dan ook om onze zoon vaker bij deze kinderopvang af te zetten. Tot vandaag de dag heeft hij het nog erg naar zijn zin bij de kinderopvang. Hier zijn mijn vrouw en ik beiden erg blij mee. Naast dat onze zoon het erg naar zijn zin heeft bij de kinderopvang Lelystad, vinden wij de samenwerking ook erg fijn. Wanneer we te laat dreigen te komen en dit doorgeven, vinden ze het geen probleem om even te wachten. De samenwerking met de kinderopvang Lelystad verloopt dus erg goed.

 

Meer informatie vindt u bij Lilas Kindercentrum

Categorieën: Kinderen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *